TeknoBGT: Pusat Service Audi

Pusat servis Audi adalah penyelesaian bagi anda yang ingin servis kereta dengan perkhidmatan lengkap dan mengikut keperluan. Kereta ini adalah salah satu cara pengangkutan yang sering digunakan kerana ia dirasakan lebih selamat dan lebih selesa. Untuk mendapatkan tahap keselamatan dan keselesaan, tentu saja, semua mesin mesti berada dalam keadaan terbaik.

Seperti enjin secara umum, kereta juga mempunyai enjin yang mesti diselenggara dengan baik supaya masalah tidak berlaku. Sebenarnya, kita diminta untuk memeriksa enjin kereta terlebih dahulu sebelum menggunakannya untuk mengelakkan masalah, seperti brek blong, lampu tidak menyala, penunjuk bahan bakar dimatikan dan sebagainya.

Terutama jika masalah telah berlaku, maka segera datang ke tempat servis untuk membaiki mesin atau bahagian yang rosak. Audi adalah salah satu pilihan tempat perkhidmatan kereta yang boleh anda lawati, terutamanya terdapat beberapa tempat pusat servis yang tersebar di seluruh bandar-bandar utama berikut.

  1. United Indopratama di Surabaya

Bagi anda yang tinggal di bandar Surabaya dan persekitarannya, anda boleh mengunjungi pusat khidmat Audi di PT. United Indopratama yang terletak di Jalan Kombes Pol. Moh. Duryat, Tagalsari, Jubin. Anda boleh mendapatkan perkhidmatan kereta yang lengkap supaya anda tidak perlu keluar dari bandar untuk perkhidmatan kereta.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin tertanya-tanya terlebih dahulu tentang perkhidmatan apa yang tersedia, syarat-syarat tempat perkhidmatan, harga atau lain-lain, anda boleh menghubungi nombor telefon +62315311666. Serivice pelanggan yang mesra dan responsif akan bersedia untuk menjawab soalan dan memberikan maklumat yang diperlukan.

  1. Putranusa Agung Persada di Medan

Anda juga boleh mencari pusat servis Audi di Medan City atau tepat di Jalan H. Adam Malik Number 165 Silalas, Medan Barat. Bagi anda yang tinggal di Medan dan persekitarannya, anda boleh terus mengunjungi kedai perkhidmatan di alamat tersebut untuk menikmati perkhidmatan terbaik.

Walau bagaimanapun, anda juga boleh menghubungi PT. Putranusa Agung Persada di Medan terlebih dahulu jika anda ingin bertanya pelbagai perkara yang berkaitan dengan perkhidmatan kereta. Hanya hubungi nombor +62616613500 dan tanya apa yang perlu ditanya, seperti perkhidmatan yang ada, waktu buka untuk harga perkhidmatan kereta.

Menara Metropolitan Audi di Jakarta Selatan

Bagi anda yang tinggal di Jakarta Selatan, tidak perlu dikelirukan untuk mencari tempat perkhidmatan yang berkualiti kerana sudah ada Menara Metropolitan Audi. Pusat servis Audi ini beralamat di RA Street. Kartini Kav. 14 TB Simatupang, RT 10 / RW 4, Cilandak Barat, Kota Jakarta Selatan.

Jika anda tidak mempunyai masa untuk pergi ke alamat Menara Metropolitan Audi, anda boleh menghubungi +62622127652078. Anda akan dihubungkan dengan perkhidmatan pelanggan yang bersedia membantu menjawab pelbagai soalan atau bahkan menempah tempat perkhidmatan supaya anda tidak menunggu terlalu lama di tempat perkhidmatan.

Bengkel Audi di Jakarta Barat

Tidak seperti pusat perkhidmatan Audi di bandar-bandar lain, hanya ada satu tempat perkhidmatan. Bagi anda yang tinggal di Jakarta Barat, anda boleh menemui dua tempat perkhidmatan Audi. Pertama, PT Indosentosa Trada yang beralamat di Jalan Komp. Puri Indah Blok R Nombor 1, Kembangan Selatan.

Nombor pusat perkhidmatan PT. Indosentosa Trada yang boleh dihubungi ialah +622147483647. Tempat servis kedua adalah AUDI Puri Indah yang beralamat di Jalan Komplek Puri Block R Number 1 Kembangan, RT 1 / RW 2, Kembangan Selatan dan nombor pusat servis yang boleh anda hubungi adalah +622158355860.

  1. Wangsa Indra Permana di Jakarta Timur

Pusat perkhidmatan Audi juga disediakan di Jakarta Timur jadi bagi anda yang tinggal di Jakarta Timur dan persekitarannya, tidak perlu dikelirukan. Anda hanya perlu pergi ke lokasi di MT Street. Haryono Kav. 11, Jakarta Timur. Lokasinya agak strategik jadi mudah untuk mencari satu tempat perkhidmatan ini.

Walau bagaimanapun, jika anda ingin menghubungi pt. Wangsa Indra Permana Audi Center dahulu, ia boleh dengan menghubungi nombor +62218582834. Anda boleh bertanya tentang keadaan kedai servis, sama ada ia sesak atau tidak jadi anda tidak perlu menunggu lama dan boleh dihidangkan dengan segera.

Perkhidmatan Auto di Jakarta Tengah

Jakarta adalah sebuah bandar yang mempunyai banyak kedai perkhidmatan Audi jadi anda tidak perlu keliru apabila anda ingin melawatnya. Termasuk untuk anda yang tinggal di Jakarta Tengah dan persekitarannya kerana sudah ada Perkhidmatan Auto yang terletak di Jalan Letjend Sopeprapto Kav. 17 Sumur Batu, Cempaka Putih, Jakarta Tengah.

Anda boleh pergi terus ke tempat perkhidmatan Audi untuk mendapatkan perkhidmatan yang dikehendaki. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan terlebih dahulu di +62214213335. Anda boleh bertanya tentang keadaan tempat perkhidmatan, waktu buka, perkhidmatan yang tersedia dan semua yang berkaitan dengan perkhidmatan kereta.

  1. Wolfsburg Auto Indonesia di Jakarta Utara

Pusat perkhidmatan Audi sememangnya telah tersebar di pelbagai wilayah, termasuk di Jakarta Utara. Bagi anda yang tinggal di Jakarta Utara dan persekitarannya, anda boleh melawat PT. Wolfsburg Auto Indonesia yang beralamat di Jalan Pantai Indah Selatan I STA, Pantai Indah Kapuk, Jakarta Utara.

Jika anda ingin mendapatkan perkhidmatan kereta dengan cepat, hanya lawati lokasi PT. Wolfsburg Auto Indonesia atau anda juga boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan terlebih dahulu di +62215881321. Perkhidmatan Pelanggan Audi North Jakarta bersedia untuk membantu anda memberikan maklumat yang berkaitan dengan tempat perkhidmatan.

  1. Rumah Indra Permana di Tangerang

Bagi anda yang tinggal di Banten, anda tidak perlu pergi ke Jakarta untuk melawat pusat servis Audi kerana sudah ada PT. Wangsa Indra Permana di Tangerang yang sedia berkhidmat. Terletak di Jalan Serpong Lengkong Karya Serpong, Bumi Serpong Damai, Tangerang, tempat perkhidmatan ini terletak di Jalan Serpong Lengkong Karya Serpong, Bumi Serpong Damai, Tangerang.

Perkhidmatan pelanggan juga disediakan oleh PT. Wangsa Indra Permana untuk memberikan maklumat yang diperlukan oleh pelanggan. Anda boleh menghubungi di +62215373788 untuk bertanya soalan, baik mengenai perkhidmatan yang ada, harga, keadaan pusat servis dan maklumat lain yang diperlukan dalam perkhidmatan kereta.

  1. Sumber Baru Kenderaan Bermotor di Yogyakarta

Pusat servis Audi adalah tempat perkhidmatan kereta yang terkenal kerana ia telah tersebar di pelbagai bandar utama di Indonesia, termasuk Yogyakarta. Oleh itu, bagi anda yang tinggal di Yogyakarta dan persekitarannya, tidak perlu lagi keliru mencari tempat servis kereta yang berkualiti kerana sudah ada PT. Sumber Baru Kenderaan Bermotor.

Cawangan perkhidmatan ini terletak di Jalan Laksda Adi Sucipto KM. 7.4 Catur Tunggal Depok, Sleman, Yogyakarta. Anda boleh pergi ke tempat perkhidmatan untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik dalam perkhidmatan kereta. Walau bagaimanapun, anda juga boleh meminta perkhidmatan pelanggan terlebih dahulu, iaitu pada +62274485555.

  1. Sumber Baru Indomobil di Semarang

Bagi anda yang tinggal di Semarang dan persekitarannya, anda juga boleh mendapatkan perkhidmatan terbaik dari tempat perkhidmatan audi. Segera lawati kedai servis Audi di Semarang, iaitu PT Indomobil Sumber Baru yang terletak di Jalan Jend. Sudirman 199, Semarang.

Sekiranya anda masih tidak tahu mengenai perkhidmatan Audi, julat harga, dan sebagainya, hubungi perkhidmatan pelanggan PT. Sumber Baru Indomobil di +62247604438. Perkhidmatan pelanggan yang mesra dan responsif bersedia untuk memberikan maklumat yang diperlukan dan menjawab soalan yang anda berikan mengenai perkhidmatan kereta.

Beberapa kedai perkhidmatan Audi di atas boleh menjadi rujukan bagi anda yang mencari tempat servis kereta yang berkualiti dan berpengalaman. Anda boleh terus mengunjungi kedai servis Audi terdekat atau menghubungi nombor pusat servis Audi  untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai perkhidmatan kereta.

Selengkapnya: